Despre noi

SC Rometal SRL este o societate comercială cu capital integral privat înființată în 1994, situată în Târgoviște pe Aleea Sinaia nr. 6.

ing. Tache Constantin
ing. Tache Constantin
ing. Aldea Constantin
ing. Aldea Constantin
ing. Menzat Nazim
ing. Menzat Nazim

Acționarii societății: ing. Aldea Constantin, ing. Tache Constantin, ing. Menzat Nazim care au o bogată experiență în producția de robineți pentru tuburi de gaze (O2, CO2, H2, Cl), echipamente de sudură, reductoare de presiune pentru gaze.

In cei 17 ani de funcționare societatea noastră s-a clasat de fiecare dată pe primele trei locuri în topul firmelor județene la secțiunea “construcții de mașini, utilaje și echipamente”, având printre clienți combinate chimice și metalurgice renumite: Rompetrol, Petrom, Oltchim SA Râmnicu Vâlcea, Daewoo Mangalia, Compet Ploiești, Radet București, Arpechim SA Pitesti, Chimcomplex SA Borzești, Mechel Targoviste, Oțel Inox Targoviste, ERDEMIR Romania s.a

Aceștia au fost "convinși" sa întrețină relații comerciale cu noi prin chiar gama variată de produse pe care le oferim: robineți cu ventil pentru transportoare de gaze compresibile și lichefiate, piese de schimb pentru acestea, truse de sudură și taiere oxiacetilenice, reductoare de presiune pentru gaze, servomotoare pneumatice.

Dotările noastre

Mașini-unelte:

  • strunguri automate, semiautomate, revolver și paralele
  • mașini de frezat
  • mașini de găurit
  • mașini de rectificat
  • mașini de mortizat
  • prese hidraulice

De asemenea, societatea noastră mai are în dotare standuri de probe și încercări pentru presiune.